Onda kaniner - mig får ni aldrig!

Jag har gått en tid och känt mig relativt trygg och säker. Men nu nyligen upptäckte jag till min fasa att en ny anfallsvåg av Dödens kaniner har inletts. På Pressbyrån vid Djäknegatan i Malmö togs den chockerande bilden av filmen "Den långa flykten" i DVD-stället. Jag trodde i min enfald att dessa numera var totalförbjudna inom vårt fria lands gränser, eller att de av humanitära skäl åtminstone inte togs in i filmbutikers sortiment. Men helt uppenbart hade jag fel. Vissa av er kanske känner den bättre som "Watership Down". Behöver jag här ens nämna den självklara parallellen med Satans, Lucifers och Djävulens många namn?

Skräcksagan kom förstås ursprungligen i bokform. Innan jag hade insett vidden av dess ondska lånade jag, min dummerjöns, boken av en vän till familjen. När mitt liv så sakteliga började förmörkas insåg jag dess roll i spelet alltför sent. Innan jag hann återlämna boken till ägaren hade hon sorgligt nog tagits av liemannen. Därför är jag nu bokens sanna fördömda ägare. Är tecknen inte tydliga, så säg?

image41

Kommentarer
Postat av: Onkel J.

Lita aldrig på kaniner!

http://www.youtube.com/watch?v=pmu5sRIizdw

2008-05-16 @ 12:00:26
URL: http://dagensilska.blogspot.com/
Postat av: Ester

varför ? Den långa flykten eller jsut kaniner i sig?

2008-09-19 @ 16:03:56
URL: http://estervirefjall.blogspot.com
Postat av: BBQ

den filmen är sjukt läskig! ond rakt igenom! inte okej!

2008-12-06 @ 01:45:13
Postat av: saga

Det är ju världens bästa film :D

2009-07-21 @ 19:21:25
URL: http://prettovarning.blogg.se/
Postat av: Andréa

Fy fan. Trauma. Det är denna film som gjort att jag inte tål kaniner. Och HARAR. De är söta and all, men fy fan. Kom inte nära.

2012-11-21 @ 11:15:28
URL: http://sammanbrottet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0